Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Verhoek op weg naar Stade Rennes


22 januari 2011 - Van de Jupiler League naar de nummer drie van de Franse competitie: Stade Rennes. Het is weinig spelers gegeven maar John Verhoek staat dichtbij een overgang naar Rennes dat slechts vier punten achter staat op de koploper van de Ligue 1.

Afgelopen zomer verruilde de 21-jarige Verhoek de bank van FC Dordrecht voor een avontuur bij FC Den Bosch. In Noord-Brabant bloeide de aanvaller op en trok het de aandacht van Stade Rennes en een club uit Duitsland. Stade Rennes opende vorige week de onderhandelingen met FC Den Bosch.

Na vier onderhandelingsrondes is er een akkoord bereikt over een transfersom van tussen de 400.000 en 500.000 euro. Een mooi bedrag voor een club uit de Jupiler League. Verhoek moet zelf nog tot overeenstemming komen met Stade Rennes maar dat lijkt slechts een formaliteit.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!