Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson levert Ajax 1,7 miljoen op


23 januari 2011 - De transfer van Urby Emanuelson naar AC Milan levert Ajax een bedrag van 1,7 miljoen euro op. De transfersom kan verder oplopen naar ruim 2 miljoen euro bij bepaalde prestaties van AC Milan. Emanuelson ontbreekt vandaag al in de wedstrijdselectie voor het uitduel van Ajax tegen FC Utrecht.

Emanuelson was een van de grootverdieners in de selectie van Ajax. In tegenstelling tot de meeste spelers kreeg de 24-jarige linkspoot nog een bedrag per punt. Alle spelers met nieuwe contracten krijgen een bedrag uitgekeerd op basis van de eindklassering in de Eredivisie. Door het vertrek van Emanuelson was er ruimte voor Rodney Sneijder, het jongere broertje van Wesley. Rodney Sneijder maakt zijn debuut in de wedstrijdselectie van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!