Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Internazionale biedt 3 miljoen voor Castaignos


23 januari 2011 - Feyenoord heeft dit wekeend een officieel bod van Internazionale op Luc Castaignos ontvangen. Algemeen directeur Eric Gudde bevestigde dat in gesprek met NuSport. "Wij gaan nu een tegenvoorstel doen."

Inter zou naar verluidt 3 miljoen euro over hebben voor de achttienjarige Castaignos. Er zijn geruchten dat de Champion League-winnaar de spits nu al naar de Serie A zou willen halen. Eerder werd nog gesproken over dat Castaignos nog anderhalf jaar in Rotterdam zou worden gestald.

"Ik kan me dan ook niet voorstellen dat Luc nu al naar Inter vertrekt," aldus Gudde tegenover NuSport. "Dat lijkt me stug, want volgens mij wil hij dat zelf niet eens." Gudde sluit niet uit dat Feyenoord nog actief zal zijn op de transfermarkt. "We blijven superalert op de transfermarkt, want er kan altijd wat met onze eigen spelers gebeuren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!