Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV heeft geen kind aan VVV Venlo


23 januari 2011 - PSV heeft vanmiddag optimaal geprofiteerd van het verlies van Ajax eerder vandaag tegen FC Utrecht. De ploeg van Fred Rutten won vandaag op bezoek in De Koel bij VVV Venlo met 3-0.

PSV had vandaag geen kind aan VVV Venlo. De nummer zeventien van de Eredivisie kwam er eigenlijk niet aan te pas. Het mocht van geluk spreken dat het niet al na een minuut spelen op achterstand was gekomen, een inzet van Toivonen ging echter naast. Niet veel later viel de 0-1 alsnog. Het was Wilfred Bouma die scoorde.

De Eindhovenaren bleven voetballen en kwamen op slag van rust op 0-2 door een goal van Jeremain Lens. Vlak na rust maakte Atiba Hutchinson er 0-3 van en was het duel helemaal gespeeld. PSV ging een tempo lager voetballen maar kwam ook toen niet in de problemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!