Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool meldt zich bij Ajax voor Suarez


24 januari 2011 - Een delegatie van Liverpool verblijft vandaag in Nederland om met Ajax te praten over een eventuele transfer van Luis Suarez. Al eerder maakte de gevallen Engelse topclub haar interesse in de Uruguyaan kenbaar.

De zaakwaarnemer van Suarez, Pere Guardiola, sprak al een aantal malen met Liverpool maar ook met Ajax. De broer van de Barcelona-coach weet dat zijn client bij Liverpool twee keer zo veel gaat verdienen als bij Ajax. Daarnaast ziet ook het sportieve plaatje er in Liverpool prima uit.

Technisch directeur Damien Comolli zal namens Liverpool alle onderhandelingen met Ajax voeren. Comolli bepaalt samen met manager Kenny Daglish het beleid van Liverpool maar dient de Amerikaanse eigenaar George W. Henry nog wel te overtuigen om achttien miljoen euro voor Suarez vrij te maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!