Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rennes presenteert John Verhoek woensdag


24 januari 2011 - John Verhoek zal woensdag door de Franse topclub Stade Rennes worden gepresenteerd als haar nieuwste aanwinst. De aanvaller komt over van FC Den Bosch waar hij slechts een half jaar onder contract stond. Rennes betaalt 500.000 euro voor de aanvaller, een mooi bedrag voor de club uit de Jupiler League.

Verhoek zat vorig seizoen bij FC Dordrecht voornamelijk op de bank. Afgelopen zomer maakte de inmiddels 231-jarige spits transfervrij de overstap naar FC Den Bosch. Daar kreeg de aanvaller het vertrouwen van trainer Groenendijk en dat resulteerde in 10 goals in 18 duels.

'Vorige week woensdag kregen we een eerste bod', zegt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn tegen Voetbal International. 'Twee dagen later waren we er uit. Het is sportief een behoorlijke aderlating, maar het is een weloverwogen beslissing geweest. Het is een droomclub voor John die kans willen we hem niet ontnemen en financieel worden wij er ook niet slechter van.'

Door de huidige financiële situatie zal FC Den Bosch het geld niet gebruiken om de transfermarkt op te gaan. 'We kijken of we het intern kunnen invullen, maar wellicht is er nog iets meer mogelijk', zegt Van der Hoorn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!