Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt vertrek El Ahmadi


25 januari 2011 - Karim El Ahmadi maakt het seizoen af in Dubai bij Al-Ahli, zo bevestigt Feyenooord op haar eigen website. Door het tijdelijke vertrek van de Marokkaans international krijgt Feyenoord de nodige ruimte op het salarisbudget.

"Karim is een uitstekende speler die we de rest van het seizoen nog goed zouden kunnen gebruiken, maar de situatie is zo dat we op dit moment behoefte hebben aan een aanvallende impuls. Op het middenveld zitten we wat ruimer in onze keuzes. Door het vertrek van Karim komt er ruimte in de salarissfeer, waardoor we het elftal nog voor het sluiten van de transfermarkt kunnen versterken met een aanvaller," aldus trainer Mario Been op Feyenoord.nl

In de zomer van 2008 betaalde Feyenood nog 5 miljoen euro aan FC Twente voor de diensten van El Ahmadi. De middenvelder ligt in Rotterdam nog vast tot de zomer van 2012 en zou jaarlijks 950.000 euro opstrijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!