Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mark van Bommel verkast naar AC Milan


25 januari 2011 - Mark van Bommel vervolgt zijn loopbaan in de Serie A. De captain van Bayern Munchen gaat aan de slag bij AC Milan. In Milaan wordt Van Bommel na Clarence Seedorf en Urby Emanuelson de derde Nederlander in de selectie.

"Ik verlaat Bayern München met pijn in mijn hart, maar met opgeheven hoofd. Ik heb hier mooie en succesvolle jaren gehad. Ik wil hier de club en de fans voor bedanken. Bayern München zal altijd in mijn hart blijven", aldus Van Bommel op de website van Bayern.

De 33-jarige middenvelder had in Beieren een aflopend contract. Bayern wenste deze verbintenis niet te verlengen waarop zaakwaarnemer Mino Raiola op zoek ging naar een nieuwe club voor Van Bommel. Aanvankelijk was Bayern niet van plan om haar captain zo makkelijk te laten gaan. Nu is er toch een oplossing gekomen.

"Het was het uitdrukkelijke verzoek van Mark om op sportieve gronden zijn contract te laten ontbinden om per direct naar AC Milan te kunnen. Op grond van de grote verdiensten die hij voor Bayern heeft gehad, hebben wij aan zijn wens voldaan," aldus Rummenigge.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!