Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been rekent op komst extra aanvaller


26 januari 2011 - Feyenoord-trainer Mario Been rekent op de komst van een extra aanvaller. Door het tijdelijke vertrek van Karim El Ahmadi heeft Feyenoord ruimte om nog een speler aan te trekken.

El Ahmadi gaat zoals bekend in Dubai aan de slag bij Al-Ahli. "Ik heb ingestemd met een vertrek met de restrictie dat ik vrijgekomen salarisruimte mag benutten met het binnenhalen van een nieuwe spits", zegt Been in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Karim verdiende een fors bedrag. Ik vind dat wij op het middenveld voldoende keuzemogelijkheden hebben, voorin ligt dat anders. Wij zullen ons daar nog versterken, anders zou ik zeer teleurgesteld zijn."

Bas Dost is in beeld maar niet de enige optie. "Toen ik mijn eerste gesprek had met de leiding van Feyenoord, heb ik twee namen van spelers genoemd die ik dolgraag wilde hebben. Bas Dost, toen nog van Heracles en Jeremain Lens. Dost is nu weer kandidaat nummer één, maar wij hebben nog meer ijzers in het vuur. Er moet nog een aanvaller bijkomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!