Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooy vertrekt na dit seizoen bij HSV


26 januari 2011 - Ruud van Nistelrooy is bijzonder teleurgesteld in de handelswijze van de clubleiding van Hamburger SV. In de Spaanse sportkrant AS haalt de aanvaller hard uit naar HSV. "Tegen de supporters, mijn ploeggenoten en de trainer kan ik niets zeggen. Het is de clubleiding die deze beslissing genomen heeft", aldus Van Nistelrooy.

"Ik heb HSV verzocht mijn droom te verwezenlijken", aldus de aanvaller die naar eigen zeggen zelfs bereid was om een gedeelte van de transfersom zelf op te hoesten. "Maar nu moet ik in Hamburg blijven, ook al klopt mijn hart voor Madrid. Ik had graag de Champions League gewonnen. Nu zal me dat vermoedelijk nooit meer lukken. Dat doet pijn."

Real Madrid was op zoek naar een tijdelijke vervanger voor Gonzalo Higuain. De Argentijnse aanvaller is geblesseerd en Van Gol was de eerste optie hem te vervangen. Inmiddels heeft Real Madrid zich versterkt met Emmanuel Adebayor van Manchester City. Van Nistelrooy vertrekt nu aan het einde van het seizoen bij HSV, zijn aflopende contract weigert hij te verlengen. "Ik vertrek naar een andere club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!