Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht bekert verder na zege op Groningen


26 januari 2011 - FC Utrecht heeft zich in navolging van RKC Waalwijk geplaatst voor de halve finales van de KNVB Beker. In de eigen Galgenwaard werd in een boeiend duel met 3-2 gewonnen van FC Groningen.

Beide ploegen lieten zien de beker meer dan serieus te nemen en te hopen op een langer verblijf in dit toernooi. Vanaf de eerste minuut streden FC Utrecht en FC Groningen voor een plaats bij de laatste vier. Na afloop werd duidelijk dat FC Utrecht mag blijven dromen van een nieuwe bekerwinst.

De eerste kansen waren voor FC Utrecht. Het was echter verdediger Jan Wuytens die uit een corner de 1-0 voor de thuisploeg aantekende. Zes minuten later was het in de Domstad al weer gelijk. Het was Tim Matavz die in de achttiende minuten de gelijkmaker aantekende. Daarmee was de eerste helft nog niet gedaan. Na een half uur spelen tekende Dries Mertens met een strafschop voor de 2-1 wat ook de ruststand was.

Vlak na rust kwam FC Groningen op gelijke hoogte ook via de strafschopstip. Andreas Granqvist was zoals altijd verantwoordelijk voor de strafschop. Vijf minuten na de gelijkmaker kwam FC Utrecht opnieuw op voorsprong. Nana Asare scoorde de 3-2 en ditmaal hield FC Utrecht de voorsprong vast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!