Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Sar stopt na dit seizoen


27 januari 2011 - Edwin van der Sar zet na dit seizoen een punt achter zijn imposante loopbaan. De veertigjarige doelman van Manchester United vindt het wel welletjes geweest. "Het wordt nu tijd om aandacht aan mijn gezin te schenken", aldus de recordinternational op de website van zijn management Sport Promotion.


Van der Sar is bezig aan zijn 21e seizoen in het betaald voetbal. In die tijd won de doelman twee keer de Champions League (met Ajax en Manchester United). Ook won hij de 2x wereldbeker voor clubteams, 1x de UEFA Cup, werd hij vier keer Nederlands kampioen en drie keer kampioen van Engeland. Vorig jaar werd hij geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

"Het ene moment ben je eruit, het andere moment twijfel je weer", aldus Van der Sar. "Zal ik stoppen, of misschien toch nog een jaartje doorgaan? Het is een moeilijk en niet te sturen proces. Na een nederlaag dacht ik er anders over, dan wanneer ik weer een paar lekkere wedstrijden achter elkaar had gespeeld. Nee, mijn leeftijd speelde geen rol. Ik ben veertig jaar, maar ik voel me nog steeds fit. Vraag me niet hoe en waarom, maar plotseling weet je het. Dat het voldoende is geweest. Dat het tijd is geworden om meer aandacht aan je gezin te gaan schenken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nl &URL=voetbalplus.nl&referrer=Voetbalplus.nl&cat_id=Categorie&tag_id=TAG" target="_blank">Voeg dit artikel toe aan MSN Reporter " target="blank">Voeg dit artikel toe aan ekudos.nl &media=MEDIA&topic=TOPIC" target="blank">Voeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!