Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Karim El Ahmadi blij met nieuw avontuur


28 januari 2011 - Karim El Ahmadi sluit niet uit dat hij komende zomer weer zal terugkeren bij Feyenoord. De middenvelder speelt de komende maanden op huurbasis bij Al-Ahli uit Dubai.

"Al-Ahli heeft een optie tot koop", aldus El Ahmadi in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik sta na dit seizoen nog twee jaar onder contract bij Feyenoord, dus het is afwachten. Er bestaat een kans dat ik na de zomer weer terugkeer bij Feyenoord. Maar ik verwacht wel iets van dit avontuur. Voormalig Leeds United-trainer Martin O'Leary is hier coach en Fabio Cannavaro mijn ploeggenoot. Er zit kwaliteit in dit elftal, maar dat is ook bij Feyenoord het geval."

Financieel gaat El Ahmadi er niets op voor uit. "Ik word in de media en bij de supporters neergezet als geldwolf, maar dat is onzin. Al-Ahli neemt mijn salaris over, dus mijn situatie blijft gelijk. Ik heb het elftal niet in de steek gelaten, zo zit ik ook helemaal niet in elkaar."

Het is voor de 26-jarige middenvelder geen probleem om komende zomer terug te keren. "Nee, want ik blijft Feyenoord een geweldige club vinden. Het is al vaak gezegd, maar na een 10-0 nederlaag zit de Kuip vol met fans die de club steunen. Dat is uniek. Misschien is het gezien mijn jaarsalaris voor de club beter om mij te verkopen, maar ik zou zelf straks ook met plezier terug kunnen keren in de Kuip."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!