Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Dordrecht legt gebroeders De Nooijer vast


9 mei 2004 - In de nadagen van hun carrières worden de gebroeders De Nooijer toch nog herenigd. Dennis en Gérard de Nooijer leken hun loopbaan samen te gaan afsluiten bij Sparta Rotterdam. Het is echter FC Dordrecht waar de 35 jarige tweeling gaat spelen. Dennis de Nooijer speelt op dit moment bij Sparta, broer Gérard staat bij Feyenoord onder contract. Beide hebben een aflopende verbintenis en zijn zodoende komende zomer transfervrij.


De wegen van de broers werden drie jaar geleden gescheiden. Dennis de Nooijer vertrok toen uit Heerenveen naar NEC, dit na onmin met Heerenveen coach Foppe de Haan. Sinds een half seizoen speelt de aanvaller nu bij Sparta.

Gérard de Nooijer bleef iets langer bij SC Heerenveen. In de winterstop van het seizoen 2002/2003 vertrok de verdediger echter naar Feyenoord. In het begin kreeg de speler veel speelminuten. Dit seizoen kwam de speler echter nauwelijks nauwelijks voor op de wedstrijdformulieren van Feyenoord, dit mede door een aanhoudende knieblessure.

Beide spelers leken hun loopbaan te gaan afsluiten bij hun jeugdliefde Sparta. Daar komt het nu dus niet van. De gebroeders De Nooijer zullen nu nog minimaal 1 seizoen met elkaar samenspelen. Ze zullen het voetbal gaan combineren met hun opgerichte voetbalschool in Zeeland, men heeft als doel gesteld het voetbal in Zeeland naar een hoger niveau te tillen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!