Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ legt verdediger FC Zwolle vast'


30 januari 2011 - AZ zou op het punt staan zich te versterken met FC Zwolle-verdediger Etienne Reijnen. Lange tijd leek juist een andere Zwolle-speler, Eric Botteghin, de defensie van AZ te gaan versterken. De 23-jarige Reijnen zou volgens De Stentor een contract bij AZ tot de zomer van 2014 tekenen.

Reijnen maakt zodoende de overstap van de koploper van de Jupiler League naar de subtop van de Eredivisie. Defensieve versterking was gewenst door het vertrek van Gill Swerts (Feyenoord) en Kew Jaliens (Wisla Krakow) uit Alkmaar. FC Zwolle zou een kleine transfersom overhouden aan de overgang van Reijnen naar Alkmaar. Als vervanger heeft FC Zwolle Jeroen Drost van Vitesse op het oog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!