Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Valerika Gaman toch niet naar Vitesse


31 januari 2011 - Valerika Gaman komt dan toch nog niet naar Vitesse. Gisteren maakte de Arnhemse club de komst van Gaman wereldkundig maar dat lag toch iets gecompliceerd dan gedacht.

De huidige club van Gaman, het Roemeense Universitatea Craiova, bestrijdt dat de verdediger transfervrij kan vertrekken. Gaman en zijn zaakwaarnemers stellen nog maanden salaris tegoed te hebben en om die reden zou hij transfervrij de overstap naar Vitesse kunnen maken.

Vitesse stelt nu op haar website: "Gaman, zijn zaakwaarnemers en de huidige club van Gaman, Craiova, zullen een en ander eerst op moeten lossen, voordat Vitesse de verdediger kan contracteren."

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat Wilfried Bony definitief naar Vitesse komt. Albert Ferrer heeft daarmee zijn gewenste spits binnen. Jeroen Drost vertrekt op huurbasis naar FC Zwolle en Nacer Barazite keert niet meer terug in Arnhem. De jeugdinternational gaat aan de slag bij Austria Wien. Vitesse is nog met NAC in gesprek over een verhuur van Jenner.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!