Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bas Dost blijft bij SC Heerenveen


1 februari 2011 - Bas Dost maakt het seizoen gewoon af bij SC Heerenveen. De aanvaller stapte tevergeefs naar de arbitragecommissie en ook na uitspraak in het voordeel van SC Heerenveen kwam Ajax niet nader tot de vraagprijs van de Friese club.

Sportpromotion, het bedrijf dat de belangen van Dost begeleid, was op haar website met een statement bijzonder duidelijk: "Rond 23.00 uur gisteravond deed Ajax haar finale bod. De Amsterdammers waren bereid hun aanbieding tot 4,5 miljoen euro te verhogen, plus een 'gratis' speler te leveren en Heerenveen ook nog een percentage in een eventuele doorverkoop van Bas Dost in de toekomst te geven."

Het kantoor ging zelfs verder: "Heerenveen reageerde nauwelijks van haar kant door de vraagprijs te laten zakken naar ¤5.250.000. Daarop staakte Ajax de pogingen definitief. Twintig minuten voor het sluiten van de deadline om 24.00 uur wilde Heerenveen plotseling nog wel iets middelen, maar vond het Ajax het welletjes geweest."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!