Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sponsor Superboeren dreigt te stoppen


2 februari 2011 - Gerard Sanderink overweegt serieus om alweer te stoppen met sponsoring van De Graafschap, zo meldt Omroep Gelderland. De directeur van shirtsponsor Centric voelt zich niet serieus genomen en onderhoudt een slechte relatie met technisch directeur Leen Looyen. De excentrieke Twent vindt dat de club bovendien afspraken en verplichtingen niet nakomt

"Ik ben verbijsterd en gefrustreerd, want De Graafschap is een club uit mijn hart gegrepen. Daarom ben ik ook teruggekeerd. We hebben deze zomer duidelijk afgesproken dat de organisatie zou professionaliseren, maar er komt geen moer van terecht. Niets is van de grond gekomen. Ook over het nieuwe stadion ben ik door de oud-voorzitter verkeerd voorgelicht. Er zou snel geld komen voor nieuwe spelers, maar ineens was dat geld er toch niet. Het lijkt ook wel of ze niet willen samenwerken met mij, want ik word nergens bij betrokken", oordeelt Sanderink openhartig.

Belangrijk pijnpunt in de onvrede van de directeur van Centric is technisch directeur Looyen. Beide mannen moeten niets van elkaar hebben en communiceren nauwelijks. De enige gesprekken die plaatsvonden, liepen uit op ruzie waarbij de emoties hoog opliepen. "Hij heeft niet de juiste uitstraling voor deze club. Hij luistert niet en weet alles beter. Maar ik zit er niet om met modder te gooien dus daar laat ik het maar bij."

Trainer Darije Kalezic kan wel op zijn steun rekenen. "Hij heeft mijn vertrouwen. Het is een trainer die past bij deze club. Een gedreven man met discipline. Het is een behoorlijke uitdaging om met deze selectie te presteren in de eredivisie. Daar heb ik veel bewondering voor. De prestaties zijn de verdienste van de trainer, maar niet van degene die de selectie heeft samengesteld."

"Ook met de komst van Loran was ik het bijvoorbeeld niet eens", vervolgt Sanderink. "Dat is geen toegevoegde waarde. Nee, ik wist ook nergens van. Net zoals ik afgelopen zomer al wat heb gezegd over Hersi. De Graafschap had toen vooral een opbouwende middenvelder nodig", meent Sanderink.

Gerard Sanderink stapte afgelopen zomer voor de derde keer in als hoofd- en shirtsponsor van De Graafschap. Ook was hij met Centric enkele jaren shirtsponsor van FC Groningen. Hij betaalt De Graafschap dit seizoen naar verluidt ongeveer een half miljoen euro.

Leen Looyen wenst geen commentaar te geven op de uitlatingen van Sanderink. "Ik heb wel mijn fatsoen", aldus de technisch directeur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!