Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miljoenenclaim Feyenoord richting Denemarken


3 februari 2011 - Feyenoord heeft een miljoenenclaim neergelegd bij de Deense voetbalbond. Feyenoord is van mening dat het door de Deense voetbalbond komt dat Jon Dahl Tomasson sinds het WK 2010 niet meer aan voetballen toekwam. De zaak kent vele gelijkenissen met de zaak tussen Bayern en de KNVB voor Arjen Robben.

Feyenoord zou een claim van ruim 1 miljoen euro bij de Deense voetbalbond hebben ingediend. Dat wil de Deense voetbalbond niet bevestigen. "Maar we kunnen wel bevestigen dat er een forse schadeclaim is ingediend bij de Denen", aldus een woordvoerder van de Deense voetbalbond.

Jon Dahl Tomasson raakte op 24 juni geblesseerd tijdens het groepsduel Japan - Denemarken op het WK geblesseerd. Bij de aanloop voor een strafschoop scheurde hij een pees in zijn been. Aangezien bondscoach Olsen geen wissels meer had liet hij Tomasson staan. Hierdoor is de blessure ernstiger geworden. Fysiotherapeuten en doktoren menen dat de pees elke minuut dat hij nog in actie kwam een centimeter verder kan zijn gescheurd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!