Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boerrigter op bezoek bij FC Utrecht


7 februari 2011 - Derk Boerrigter was een opvallende verschijning op de tribunes van de Galgenwaard zondag bij FC Utrecht - FC Twente. De buitenspeler van RKC Waalwijk stond op de nominatie om naar Utrecht te vertrekken indien Dries Mertens naar Ajax zou verkassen.

"Het was leuk om de wedstrijd te bekijken. De sfeer in de Galgenwaard is geweldig. Als de interesse alsnog concreet wordt, is FC Utrecht zeker een mooie optie", aldus Boerrigter in De Telegraaf.

Dat zou zo maar kunnen want Mertens wil deze zomer nadenken over een vertrek bij Utrecht. "Komende zomer wil ik graag een stap hogerop maken. Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, want ik sta ook open voor andere clubs", aldus Mertens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!