Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruma: Swansea of Leicester City


8 februari 2011 - Jeffrey Bruma verruilt later deze maand de Premier League voor de Championship. De jonge verdediger wil graag aan spelen toe komen. Swansea City en Leicester City willen de jeugdinternational huren. Bruam heeft een voorkeur voor het Leicester van voormalig bondscoach Sven-Goran Eriksson.

Bruma in De Telegraaf: "Ik wil spelen. De deal met Leicester had al rond kunnen zijn, maar het was vijf voor elf 's avonds op de laatste dag van de transferwindow en toen was het te laat. Heel jammer, dat ik zo laat van Chelsea hoorde dat ik weg mocht. De club wachtte steeds op David Luiz. Ik was daar wel een beetje boos over. Maar nu kan ik alsnog voor drie maanden worden verhuurd."

"Ik kon ook nog naar HSV en Stuttgart in de Duitse Bundesliga en naar West Bromwich Albion. Maar dat waren allemaal clubs die voor de transferdeadline hun zaken in orde moesten hebben. Dus dat ging niet door."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!