Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje wint met 3-1 van Oostenrijk


9 februari 2011 - Het Nederlands Elftal heeft vanavond in het Philips Stadoin in Eindhoven met 3-1 gewonnen van Oostenrijk. Bij rust stond het 1-0 voor de ploeg Bert van Marwijk. De bondscoach liet Kevin Strootman en Luuk de Jong vandaag als invaller debuteren in het Nederlands Elftal.

Groots was het vandaag in Eindhoven allerminst. Een aantal spelers deden net niet dat extra stapje om er een mooie wedstrijd van te maken. Het doelpunt wat Wesley Sneijder vandaag voor rust produceerde maakte een hoop goed. Met een bekeken bal buiten de zestien verraste de middenvelder van Oranje de Oostenrijkse doelman Macho. Met de vorm van Sneijder zit het al weer een aantal weken goed.

Vlak na rust kwam Oranje op 2-0. Op aangeven van Erik Pieters die met een fraai hakje was vrijgespeeld door de ingevallen Elia was het Klaas Jan Huntelaar die scoorde. De aanvaller, die het de afgelopen weken zo moeilijk heeft bij Schalke, kopte knap raak. In de laatste twintig minuten was er niet al te veel meer te beleven. Wel benutte beide teams nog een strafschop. Kuyt maakte er 3-0 van, Arnautovic 3-1 en dat was ook de ruststand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!