Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Neeskens niet aan de slag bij Trinidad en Tobago


12 februari 2011 - Johan Neeskens zal niet de nieuwe bondscoach van Trinidad en Tobago worden. De oud-international zette in samenspraak met zaakwaarnemer Rob Jansen de onderhandelingen stop. Trinidad en Tobago hoopt na Leo Beenhakker en Wim Rijsbergen opnieuw een Nederlandse bondscoach te krijgen.

"Johan wilde inderdaad graag bondscoach worden van het land," verklaart Jansen op de website van SportPromotion. "Maar dan wel onder bepaalde voorwaarden, die hem in staat zouden stellen zijn werk naar behoren uit te kunnen voeren. Daar zijn we niet uitgekomen, zo simpel is het. Dan moet je eerlijk zijn tegenover elkaar en niet aan de klus beginnen. Johan heeft daar begrip voor en de mensen van de bond ook. Dus, no hard feelings."

Neeskens zit al enkele maanden zonder werk nadat hij samen met Frank Rijkaard werd ontslagen bij Galatasaray. Eerder was Neeskens al assistent-trainer bij FC Barcelona, assistent-bondscoach bij Australië en stond hij op eigen benen bij NEC. Volgens de laatste berichten is Erwin Koeman nog wel in beeld bij Trinidad en Tobago.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!