Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Julius Wille hoopt op nieuw Amerikaans avontuur


12 februari 2011 - Julius Wille staat open voor een tijdelijk verbiljf in de Verenigde Staten. De middenvelder van AGOVV heeft een optie in zijn contract dat hij opnieuw bij de Dayton Dutch Lions mag gaan spelen. Vorig jaar speelde de middenvelder ook al een aantal maanden voor die club.

Over de wedstrijd tegen FC Den Bosch was hij matig tevreden. "De realiteit is dat we 16e staan, twee plekken lager en je degradeert. We zullen ons zo snel mogelijk veilig moeten spelen en moeten kijken of er in de vierde periode nog wat te halen valt," aldus de 23-jarige middenvelder in gesprek met Omroep Gelderland

"Jammer dat je twee goals tegenkrijgt, maar we mogen misschien wel blij zijn met een puntje hier. Met mij gaat wel lekker in de laatste wedstrijden. Gelukkig scoor ik een keer, vandaag viel die net goed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!