Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax met 1 been bij laatste zestien


17 februari 2011 - Ajax deelde vandaag een mokerslag uit aan Anderlecht in Brussel. De return volgende week in de Amsterdam ArenA lijkt met de 3-0 zege in Brussel slechts een formaliteit. Ondanks de uitslag stond Ajax bijzonder onder druk.

In de eerste twintig minuten had Ajax weinig te vertellen. De betere kansen waren voor de thuisploeg, er werd echter geen schade toegebracht. Ajax bleef op de been en zou zelfs op voorsprong komen door een kopbal van Toby Alderweireld. Het was in Brussel ook de ruststand.

Na rust leek de thuisploeg op gelijke hoogte te komen. De toegekende strafschop werd door Marcin Wasilewski echter meters over geschoten. Enkele minuten later werd het via de counter 0-2 voor Ajax. Het was Christian Eriksen die scoorde. Nog geen tien minuten later werd het ook 0-3 door El Hamdaoui. Daarmee was het duel definitief gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!