Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

MVV pakt derde periodetitel


18 februari 2011 - MVV kan zich gaan opmaken voor de playoffs voor promotie naar de Eredivisie. De Maastrichtse club legde vanavond beslag op de derde periodetitel in de Jupiler League. Een 0-0 gelijkspel in en tegen Eindhoven was voldoende om de concurrentie op afstand te houden.

MVV had vandaag een punt nodig om op eigen kracht de derde periodetitel in de wacht te slepen. De fans geloofden er in ieder geval in want maar liefst 1.000 fans maakten de reis van Maastricht naar Eindhoven. MVV speelde gelijk en zodoende kon achtervolger Veendam niet voorbij komen. Veendam deed zelf haar plicht door met 4-2 van AGOVV Apeldoorn te winnen.

Wie vermoedelijk niet naar de playoffs gaat is FC Zwolle. De Zwollenaren zijn hard op weg om kampioen van de Jupiler League te worden en zodoende promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Vanavond won de ploeg van Langeler met 2-0 op bezoek bij FC Volendam door goal van Van de Berg en Schreurs. Runner-up RKC Waalwijk won met 2-0 van FC Emmen. In Waalwijk kwamen Boerrigter en Benson tot score.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!