Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Snel onderzoek bij Demy de Zeeuw


22 februari 2011 - Demy de Zeeuw ondergaat op zeer korte termijn een neuro-psychologisch onderzoek, zo meldt De Telegraaf. Het onderzoek was al gepland en houdt dan ook niet verband met de oproep van neuropsycholoog Eric Matser dat het onverantwoord is om De Zeeuw te laten voetballen.

Matser is van mening dat er bij De Zeeuw sprake is van een postcommotioneel syndroom dat wordt veroorzaakt door een hersentrauma. In de halve finale van het WK van 2010 tegen Uruguay kreeg De Zeeuw een trap in het gezicht van Caceres. Die klap is De Zeeuw nog altijd niet te boven.

Clubarts Edwin Goedhart van Ajax beaamt dat De Zeeuw snel moet worden behandeld. "Je moet hem pas weer laten trainen en spelen als hij helemaal is genezen. Eerder is dat onverantwoord." De laatste weken was De Zeeuw zijn basisplaats bij Ajax al kwijt. De middenvelder kampt geregeld met zwarte vlekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!