Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gaman mogelijk toch naar Vitesse


23 februari 2011 - Vitesse kondigde eind januari de komst aan van de Roemeense verdediger Valerica Gaman. Uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Vitesse was in de veronderstelling dat de speler transfervrij was. Universitatea Craiova dacht daar anders over. Nu heeft Gaman aangegeven al maanden geen salaris te ontvangen en dan ook transfervrij is.

Voor Vitesse was er in januari uiteindelijk te veel onduidelijkheid om een transfer door te drukken. Zo wist Vitesse niet goed waar de transferrechten van Gaman zouden liggen. Was het Universitatea Craiova of de zaakwaarnemer van Gaman. Vitesse gaf aan de speler te blijven volgen. Nu Gaman mogelijk transfervrij wordt kan Vitesse de speler vastleggen. Gaman is dan direct inzetbaar voor de ploeg van Albert Ferrer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!