Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk schrikt van Douglas


1 maart 2011 - Bondscoach Bert van Marwijk is geschrokken van het gedrag van Douglas tijdens het duel AZ - FC Twente. Van Marwijk ziet in Douglas een mogelijke verdediger voor het Nederlands Elftal als hij een paspoort bemachtigd. Wel waarschuwt Van Marwijk de van origine Braziliaan goed.

"Wat er is gebeurd, is natuurlijk niet goed. Maar het is nu de eerste keer dat hem dit overkomt en dan schrijf je iemand zeker niet direct af", aldus Van Marwijk in gesprek met De Telegraaf. "Dit gedrag moet er echt uit. Douglas moet oppassen dat dit niks structureels wordt, want dit werkt alleen maar in het nadeel van hemzelf en ook de ploeg waarin hij speelt. Hopelijk leert hij hiervan en komt dit in de toekomst niet meer voor."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!