Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen vier duels geschorst


1 maart 2011 - In de titelstrijd lijkt PSV een forse klap te krijgen. Ola Toivonen is voor 4 duels geschorst. Opvallend is dat het incident scheidsrechter Eric Braamhaar ontging maar dat Ajax een belastende verklaring af legde. PSV deed dat juist niet bij het gedrag van Jan Vertonghen richting Marcelo.

In een luchtduel deelde Ola Toivonen een vermeende elleboogstoot uit aan Ajax-verdediger Jan Vertonghen. Toivonen had tot vanmiddag 16.30 uur de tijd om te reageren. Door de schorsing mist Toivonen aanvaller de duels tegen Excelsior (uit), NEC (uit), FC Utrecht (thuis) en de topper met FC Twente (uit).

Jan Vertonghen ontliep een schorsing. De verdediger zou een klap hebben uitgedeeld aan Marcelo. PSV heeft echter geen belastende verklaring voor Vertonghen ingediend.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!