Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas kijkt uit naar duel met Zenit


10 maart 2011 - De eerste twee van zijn zes duels schorsing heeft Douglas er op zitten. De Braziliaan is echter niet geschorst voor de Europa League en maakt vandaag dan ook in de Grolsch Veste zijn opwachting tegen Zenit Sint-Petersburg. Douglas staat te trappelen.

"Ik ben blij weer te kunnen voetballen", aldus Douglas in gesprek met De Telegraaf. "Het is lekker dat de twee Europese wedstrijden in de periode van de schorsing vallen, want anders had ik wel heel lang niet kunnen spelen."

FC Twente moet het vanavond stellen zonder Bryan Ruiz en Denny Landzaat. Ruiz kampt met een bovenbeenblessure terwijl Landzaat de laatste training miste vanwege ziekte. De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden op Eredivisie Live en het Belgische Canvas.

Wed nu 50 euro GRATIS op FC Twente - Zenit St. Petersburg

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!