Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordy Buijs op weg naar NAC Breda


11 maart 2011 - Jordy Buijs vertrekt bij De Graafschap. De 22-jarige verdediger gaat niet in op een sterk verbeterde aanbieding die de club hem deed. Buijs kan voor drie jaar tekenen bij NAC Breda en heeft ook nog andere opties lopen.

"Uit de aanbieding van De Graafschap spreekt echt veel respect, maar ik wil nu verder kijken. Aan het eind van dit seizoen heb ik vier seizoenen bij deze prachtige club gespeeld. Binnenkort ga ik knopen doorhakken over mijn toekomst om ook weer rust in mijn hoofd te krijgen. Want het moet allemaal niet te lang duren", laat Buijs aan Omroep Gelderland weten.

De kans is groot dat de centrale verdediger, die bezig is aan een sterk seizoen, kiest voor een nieuw avontuur bij NAC. "Die club is het meest concreet en het ziet er naar uit dat ik ook daar veel ga spelen. Rob Penders stopt bijvoorbeeld bij NAC. Ik ben dan ook weer een beetje terug waar ik vandaan kom", meldt Buijs die afkomstig is uit Ridderkerk en in de jeugd van Feyenoord speelde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!