Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk wil twee extra keepers


14 maart 2011 - Wie gaat Bert van Marwijk oproepen voor het Nederlands elftal nu Maarten Stekelenburg voor lange tijd uit de roulatie is met een duimblessure? Michel Vorm zal de tweekamp met Hongarije gaan meemaken als eerste doelman maar wist is zijn stand-in.

Zoals het er nu voor staat wil Van Marwijk twee keepers aan de selectie toevoegen. Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda) lijkt een van deze twee keepers te worden. De voormalig jeugdinternational keept wekelijks bij NAC en werd afgelopen weekend nog bekeken door assistent-bondscoach Dick Voorn. Eerder bekeek ook Van Marwijk al de doelman van NAC Breda.

Een tweede keeper die bij de selectie moet komen lijkt uit het rijtje Sander Boschker (FC Twente), Piet Velthuizen (Hercules Alicante) en Tim Krul (Newcastle United) te komen. De doelmannen komen op dit moment echter weinig aan spelen toe bij hun clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!