Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dick de Boer nieuwe trainer Omniworld


15 maart 2011 - Dick de Boer moet de komende maanden zien te voorkomen dat FC Omniworld afdaalt naar de Topklasse. De oefenmeester tekende in Almere een contract tot het einde van het seizoen. De nummer laatst van de Jupiler League ontsloeg eerder deze week Henk Wisman.

De huidige laatste plaatst in de Jupiler League betekent aan het einde van het seizoen degradatie naar de Topklasse. Mogelijk dat dit de doodsteek betekent voor betaald voetbal in Almere. Ondanks een samenwerking met Ajax komen de resultaten nog niet.

Aanstaande vrijdag kan De Boer uitgerekend tegen zijn oude club FC Volendam zijn debuut maken als trainer. FC Omniworld neemt het op eigen veld op tegen de Wijdbroeken. Met nog zeven wedstrijden te gaan is de achterstand op de nummer voorlaatst Fortuna Sittard vijf punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!