Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Romero toont zich loyaal aan AZ


17 maart 2011 - Sergio Romero lijkt een escalatie in de relatie tussen AZ en de Argentijnse voetbalbond te willen voorkomen. De doelman is opgeroepen voor de oefeninterlands van de Argentijnen tegen de Verengide Staten en Costa Rica maar is nog niet helemaal fit. Romero liep op 9 februari een blessure op in een interland tegen Portugal en speeldse sindsdien niet meer voor AZ.

Mogelijk dat Romero nu een nieuwe Argentijnse trip laat lopen. Afhankelijk daarvan is of Romero fit genoeg wordt geacht voor de wedstrijd van AZ komend weekend tegen Vitesse. Speelt Romero deze wedstrijd niet dan zal hij zich bij de Argentijnse bondscoach Batista afmelden.

Romero: "Als ik vrijdag niet voor AZ speel, dan ga ik ook niet naar het nationale team. Ik verwacht vandaag duidelijkheid dat ik niet speel tegen Vitesse en dan bel ik meteen Batista dat ik niet kom. Ik wil er wel graag heen, maar dat is tevens het protocol bij het Argentijnse team. Ik denk dat dat normaal is. Ik respecteer AZ, dat tegen de bond gezegd heeft dat het beter is dat ik hier blijf en een week aan mijn herstel werk en meetrain."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!