Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fledderus van Heracles naar Roda JC


17 maart 2011 - Roda JC heeft al weer de vierde versterking voor komend seizoen binnen, zo meldt De Telegraaf. Martin van Geel is in zijn laatste maanden als technisch directeur druk bezig om samen met Harm van Veldhoven weer een kwalitatief sterke selectie op de been te brengen.

Vandaag wordt duidelijk dat Roda JC een akkoord heeft met Mark-Jan Fledderus van Heracles Almelo. De 28-jarige middenvelder komt transfervrij over uit Almelo vanwege een aflopende verbintenis. Eerder werd Roda JC het al eens met Mitchell Donald en de Belgen Davy de Beule en Martijn Monteyne. Hier tegenover staat het vertrek van onder andere Willem Janssen (FC Twente).

Fledderus stelt dat er ngo geen akkoord is. "Er is interesse, ik ben in gesprek met Roda JC maar het is nog niet afgerond", aldus Fledderus in TC/Tubantia. "Mijn contract loopt af en Heracles heeft zich niet gemeld bij mij. Ik sta dus overal voor open. Roda JC is een mooie club, de laatste jaren een goeie subtopper. Ze doen ’t goed. Dus waarom ook niet?"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!