Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Matavz toch op weg naar Napoli


21 maart 2011 - Napoli en FC Groningen lijken elkaar dan eindelijk te hebben gevonden. Al enkele maanden onderhandelen de Groningers met de nummer twee van de Serie A over de transfersom van Tim Matavz. Napoli zou nu bereid zijn om aan de eisen van Groningen te voldoen.

Napoli zou bereid zijn om 7 miljoen euro neer te tellen voor de 22-jarige Matavz. De Sloveense aanvaller moet het zelf nog wel eens worden met de Italiaanse club en ook een medische keuring kan een transfer nog doen mislukken. Hoewel Groningen het al weken moet stellen zonder Matavz vanwege een liesblessure zal de aanvaller wel afreizen naar de nationale ploeg voor kwalificatieduels tegen Italië en Noord-Ierland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!