Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jansen wacht niet langer op Sheffield United


12 mei 2004 - FC Den Bosch spits Stefan Jansen houdt niet langer de interesse van andere clubs af voor Sheffield United. The First Division club bekeek de topscorer van de Gouden Gids Divisie meerdere malen maar heeft inmiddels een investeringsstop ingesteld. De aanvaller van FC Den Bosch is komende zomer transfervrij aangezien de club zijn contract niet wilde verlengen, bij promotie zou dat mogelijk veranderen.


Jansen scoorde dit seizoen al 25 keer in de Gouden Gids Divisie en dat trekt interesse. Sheffield United bekeek de aanvaller onder meer via hun hoofdscout, afgelopen weekend kwam zelfs manager Neil Warnock de aanvaller bekijken bij Cambuur - FC Den Bosch waar Jansen twee maal scoorde.

'Die Engelsen vroegen of ik wilde wachten totdat hun scout en trainer naar me waren komen kijken. Dat heb ik dus gedaan, maar nu is het mooi geweest. Ik heb Sheffield laten weten dat ik weer ga praten met de andere clubs die in me geinteresseerd zijn.' Aldus Jansen in het Brabants Dagblad. Er zou interesse in de aanvaller bestaan van Helmond Sport, MVV en FC Dordrecht.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!