Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wesley Verhoek flirt met Ajax


21 maart 2011 - Martin Jol wilde hem als trainer van Ajax maar al te graag aantrekken. Tot een transfer van Wesley Verhoek van ADO Den Haag naar Ajax kwam het niet. Maar zeg nooit nooit. Verhoek solliciteerde na afloop van ADO Den Haag - Ajax openlijk naar Frank de Boer.

"Martin Jol was gecharmeerd van me en de geruchten gaan dat deze trainer het ook in me ziet zitten", aldus de 24-jarige Verhoek in De Telegraaf. "Maar wat kan ik daarmee? Niets. En de transfermarkt is gesloten."

"Mijnheer De Boer heeft het telefoonnummer van mijn zaakwaarnemers Rob en Karel Jansen", zo zegt Verhoek. "Frank kan bellen. Of ik duur ben? Nee, ik heb maar een contract tot 2012. Maar serieus, laat ik gewoon mijn stinkende best blijven doen. Dan zie ik wel wat er komt."

"We kunnen de play-offs om Europees voetbal bijna niet meer mislopen. Ik vind dat we nu gewoon voor de vierde plaats moeten gaan. Dan zitten we direct in de Europa League."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!