Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Geen Ghaly voor Feyenoord'


30 juli 2003 - Hossam Ghaly lijkt niet de vijfde versterking van Feyenoord te worden. Volgens Egyptische kranten wil Feyenoord niet de gevraagde transfersom van ruim 2 miljoen euro betalen voor de Egyptisch international. Ghaly is sinds maandag op proef bij Feyenoord.

'We bieden hem aan voor slechts 2 miljoen euro, een redelijke transferprijs voor onze sterspeler.' Aldus Al Ahly marketing manager Adly Al-Qaiey in de Arabische krant Al-Hayat. Volgens de Arabische krant staat Feyenoord er financieel niet goed voor waardoor men al haar sterspelers heeft moeten verkopen, echter de krant meldt ook dat Feyenoord de Amstel Cup heeft gewonnen. FC Utrecht won deze prijs echter.

'Hij overweegt nu aanbieding van het Duitse Borussia Dortmund, daarnaast zijn veel Franse en Belgische clubs die belangstelling hebben. We hebben nog steeds genoeg tijd en daarom moeten we hem niet in het onbekende drijven.'. Aldus de club official. Hossam Ghaly speelt al drie seizoenen voor Al Ahly en scoorde in augustus 2001 nog het enige doelpunt in de wedstrijd tussen Real Madrid en de Egyptische club. (Middleeastfootball.com)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!