Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord aast op Zweedse aanvaller


18 april 2011 - Alexander Gerndt speelt komend seizoen mogelijk in de Eredivisie bij Feyenoord. Nadat eerder scout Michel Beukers en algemeen directeur Eric Gudde de aanvaller van Helsingborgs IF bekeken was het nu Mario Been die naar Zweden was afgereisd.

Feyenoord zal bij een positief signaal een poging wagen de topscorer van de Zweedse competitie binnen te halen. De 25-jarige aanvaller zou ongeveer drie miljoen euro moeten kosten. De aanvaller staat zelf open voor een transfer. "Dat was de bedoeling al toen hij tekende bij Helsingborg", zegt zaakwaarnemer Per Jonsson tegen Voetbal International. "Behalve Feyenoord is er ook interesse van een Duitse en Franse club. Maar als je het mij persoonlijk vraagt, vind ik Feyenoord een goede optie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!