Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV in gesprek met gemeente Eindhoven


19 april 2011 - Mocht PSV plaatsing voor Champions League mislopen dan wacht de club een debacle. Ook bij plaatsing is er echter het nodige noodzakelijk om PSV weer vlot te trekken. De club heeft nu ook aangeklopt bij de gemeente.

Er zijn verschillende plannen besproken waaronder het verkopen van (de grond van) het stadion en het afgeven van een garantstelling door Eindhoven waardoor PSV tegen gunstiger voorwaarden geld zou kunnen lenen.

Woordvoerder Arnoud Strijbus van de gemeente Eindhoven: "Uiteraard hebben wij veel contact met PSV over tal van zaken. In die gesprekken heeft PSV gemeld dat de financiële situatie op dit moment precair is en ons gevraagd of wij iets voor de club kunnen doen. Daarbij staan een heleboel scenario’s open."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!