Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manchester United aast op Sneijder


22 april 2011 - Manager Sir Alex Ferguson van Manchester United wil in de komende transferperiode een poging wagen om Wesley Sneijder naar de Premier League te halen. De manager vam Manchester United zou bereid zijn om 30 miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder van Inter Milan en het Nederlands Elftal.

De 27-jarige Sneijder wordt door Ferguson gezien als de opvolger van Paul Scholes. Naast de transfersom van 30 miljoen euro zal de komst van Sneijder er aardig inhakken. De middenvelder zou zelf ook goed zijn voor een brutosalaris van 40 miljoen euro over 4 seizoenen. Sneijder heeft al meerdere malen aangegeven graag eens bij een topclub in de Premier League te spelen. Eerder was Sneijder actief voor Ajax en Real Madrid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!