Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ontsnapt in Den Haag


22 april 2011 - De druk was vanavond hoog maar FC Twente wist te winnen in Den Haag. Om die reden hebben de Tukkers nu de druk verlegd naar Amsterdam en Eindhoven. Ajax speelt zondag thuis tegen Excelsior terwijl PSV op bezoek moet bij Feyenoord.

De wedstrijd golfde in de eerste helft op en neer. Beide teams kregen voldoende ruimte en kansen. FC Twente had iets meer kansen maar niet de gevaarlijkste. Die kwam op naam van ADO Den Haag. Vicento werd goed vrij gespeeld en kon opduiken voor Michailov. De Bulgaarse doelman kwam goed zijn doel uit en maakte de kans onschadelijk. Bij rust was het dan ook nog 0-0.

Na rust greep ADO Den Haag meer en meer het initiatief. FC Twente stond onder druk. Toch waren het de Tukkers die de score zouden openen. Het was Bryan Ruiz die van dichtbij de 0-1 kon aantekenen op aangeven van Nacer Chadli. Lang stond die stand niet op het bord. Twintig minuten voor tijd en negen minuten na de 0-1 was het namelijk Boelykin die ADO Den Haag weer op gelijke hoogte bracht.

Naar mate het duel vorderde leek FC Twente in de strijd om de titel dure punten te gaan verliezen. Zo ver kwam het echter niet. Vlak voor het einde was het Luuk de Jong die scoorde. Met nog vier minuten op de klok en drie minuten blessuretijd die zouden volgen werd het nog spannend. FC Twente bleef in die minuten echter redelijk eenvoudig op de been.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!