Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Cler en Bruins lijken te vertrekken


30 april 2011 - Het lijkt er steeds meer op dat Tim de Cler en Luigi Bruins komende zomer via de achterdeur De Kuip verlaten. Beide spelers zijn dit seizoen niet zeker van een basisplaats en hebben aflopende verbintenissen. Tot dusver heeft Feyenoord nog geen intentie gehad met beide spelers te praten over een nieuwe verbintenis.

Op vrijdag liet Tim de Cler al weten geen toekomst meer te zien in Rotterdam-Zuid. De linksback wil graag aan de slag in het buitenland. Ook niet zo verwonderlijk want op dit moment geeft Mario de Been voorkeur aan jeugdinternational Bruno Martins Indi. De Cler in gesprek met Voetbal International: "Ik heb wel oren naar het buitenland. Ik ben eigenlijk al die jaren in Nederland blijven voetballen, op dit moment heb ik ook wel een goed gevoel over het buitenland."

De in 2007 van Excelsior overgekomen Luigi Bruins is momenteel herstellende van een liesblessure. Na een goed eerste seizoen kon Bruins de verwachtingen in De Kuip niet voldoende waarmaken. Een vertrek lijkt een goede optie zodat Bruins een nieuwe start in zijn loopbaan kan maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!