Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anderlecht haakt af voor Mertens


30 april 2011 - Anderlecht heeft niet langer interesse in Dries Mertens. De Belgische topclub is van mening dat het prijskaartje wat aan de speler van FC Utrecht hangt veel te hoog is.

Secretaris-generaal Phillipe Colin was tegenover Het Laatste Nieuws bijzonder duidelijk. "Mertens is een goede speler en een correcte jongen, maar veel te duur. Een andere speler kost veel minder, maar is even goed. We hebben genoeg namen."

Colin wil niet bevestigen of Anderlecht navraag heeft gedaan bij Derk Boerrigter of Nacer Chadli. "We zitten achter wel 20 spelers aan. Maar uiteindelijk zullen we er 2, 3 of 4 kopen. Onze scouts hebben ons veel mogelijkheden bezorgd. Herman Van Holsbeeck zal veel contacten moeten leggen, met veel spelers. En op het eind van de rit zullen we beslissen wie we zullen halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!