Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Landzaat en doet bod op Schreuder


30 juli 2003 - Feyenoord wil Willem II-middenvelder Denny Landzaat (27) binnenhalen als vervanger voor Paul Bosvelt. Maar de Rotterdamse club vindt de vraagprijs voor de amsterdammer, wiens contract in Tilburg tot medio 2005 loopt, veel te hoog. Hoe hoog deze vraagprijs is, is niet bekend maar toen Ajax enkele maanden geleden interesse toonde, wilde Willem II maar liefst 9 miljoen euro hebben voor de middenvelder.

Daarom heeft Feyenoord zich gisteren ook met een officieel bod van 500.000 bij NAC gemeld voor Alfred Schreuder. Of NAC dit bod accepteert is maar zeer de vraag, aangezien Austria Wien afgelopen week 1,5 miljoen bood. De 30-jarige middenvelder zegde eerder deze week op het laatste moment een overgang naar Wenen af. Hij gaf als reden op dat zijn vrouw niet naar Oostenrijk wilde verkassen. Later meldde de NOS dat een telefoontje van Feyenoord de reden zou zijn dat hij niet naar Oostenrijk vertrok. (FR-Fans.nl / Algemeen Dagblad)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!