Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Davy de Fauw op weg naar Zulte Waregem'


25 mei 2011 - Zulte Waregem stelde vandaag Darije Kalezic voor als trainer. De Belgische club heeft grote ambities. Nu zou het haar zinnen hebben gezet op Davy de Fauw, aanvoerder van Roda JC. De 29-jarige Belg heeft volgens eigen zeggen als een akkoord bereikt met Zulte Waregem.

De Fauw verruilde in 2001 de jeugd van Club Brugge voor Sparta Rotterdam en speelt nu al weer vijf seizoenen voor Roda JC. De Belgische verdediger vindt het nu tijd voor een terugkeer naar zijn vaderland om ook daar op het hoogste niveau te acteren.

"Het is al voor grote lijnen rond", aldus De Fauw in gesprek met het Belgische Sporza. "Het was altijd al mijn doel om naar België terug te keren en nu krijg ik die kans. Zulte Waregem is erg ambitieus. Het heeft een nieuwe coach, wil een nieuw stadion en die ambities zijn leuk voor een speler."

Zulte Waregem zoekt naar een leidersfiguur. "Voor een stuk heeft Zulte Waregem daar ook naar gekeken, toen het bij mij uitkwam. Ik ben al lange tijd aanvoerder bij Roda en was dat ook bij Sparta en in de jeugd bij Club Brugge. In dat opzicht kan dit het perfecte plaatje zijn."

Roda JC moet het nog wel met Zulte Waregem eens worden over de transfervoorwaarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!