Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Spartak praten over De Zeeuw


26 mei 2011 - Er komt een tweede afspraak tussen Ajax en Spartak Moskou. Inzet is een mogelijke transfer van Demy de Zeeuw. Gisteren sprak algemeen directeur Rik van den Boog met zijn collega van Spartak Moskou. Dimitri Popov, over een eventuele transfer.

Na de komst van Theo Janssen is een transfer van Demy de Zeeuw bespreekbaar. Het is op dit moment nog onbekend ho De Zeeuw zelf tegenover een eventuele overgang staat. Wel is duidelijk dat De Zeeuw graag nog eens een financiële klapper wil maken, de middelen hiervoor zijn in Moskou beschikbaar. Gisteren meldde De Zeeuw zich af voor de Zuid Amerikaanse trip van het Nederlands Elftal vanwege vermoeidheid.

Overigens staat Ajax op het punt Roly Bonevacia (19) te verhuren aan NAC Breda. Bonevacia maakte het afgelopen seizoen zijn debuut in Ajax 1 tegen Vitesse maar het bleef tot dat ene duel. Eerder werden Ajax en NAC Breda het al eens over de verhuur van Florian Jozefzoon.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!