Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch legt Joey Brock vast


26 mei 2011 - FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Joey Brock over een tweejarig contract met een optie voor nog een jaar. De 22-jarige linksback komt deze zomer transfervrij over van RBC Roosendaal.

Joey Brock is geboren op 20 september 1988 in Arnhem. Hij maakte in seizoen 2008-2009 en 2009-2010 deel uit van de selectie van NEC Nijmegen. Sinds dit seizoen komt de linksback uit voor RBC Roosendaal, waar hij tot op heden 28 duels heeft gespeeld.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: "Joey is een linkervleugelverdediger met veel snelheid en energie in zijn spel. Hij heeft verdedigende en opbouwende kwaliteiten en is in het bezit van een goede traptechniek. Joey heeft een uitstekende mentaliteit en is een speler die graag wil presteren. We zijn uiterst content dat hij ondanks interesse van andere clubs voor FC Den Bosch heeft gekozen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!